The perfect guide to the casino

Dominik Kaiser jubler efter 3-0: Derby-sejren giver os medvind

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Brøndbys Dominik Kaiser mener, at den klare sejr over Lyngby kom i hus på grund af den medvind, Brøndby fik med sejren over FCK.

Efter en sort september med kun en enkelt sejr er der igen kommet gang i Brøndby, som inden landsholdspausen vandt 3-1 over FCK, og som søndag vandt med klare 3-0 ude over Lyngby.

– Sejren før landskampspausen var virkelig vigtig. Man har to uger til at tænke og træne rigtig meget, så det var virkelig vigtigt at vi kunne gå på pause med en sejr. En derbysejr er jo også altid god for alle, både spillere og fans. Mentalt var det vigtigt, siger Dominik Kaiser til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dominik Kaiser selv havde blandt andet brugt landsholdspausen på at blive klar, efter at han i derbyet var blevet sparket i hovedet af FCKs Rasmus Falk. Efterfølgende måtte tyskeren syes med 23 sting. Men han var med mod Lyngby og scorede det tredje mål.

– Hele holdet spillede godt i kampen. Vi var skarpe i næsten alle situationer og det var vigtigt i dag, at vi havde en skarp struktur i vores spil, både med og uden bolden, sagde Dominik Kaiser.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Vi giver ikke ret meget væk og efter 1-0-målet har vi fuldstændig kontrol over det. mente han.

Brøndby ligger nu på tredjepladsen i Superligaen og møder i næste runde Randers på hjemmebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top