The perfect guide to the casino

Afslører Carlos Zeca en kontraktforlængelse her? Dette sagde han efter sejren mod Esbjerg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Efter FC København mistede Thomas Delaney, havde de meget svært ved at finde en erstatning, der virkelig kunne tage over for den danske kaptajn.

I 2017 købte FC København den græske midtbanemotor Carlos Zeca, og han har vist sig at være mere end en ok erstatning. Zeca har efterhånden de seneste år, været en af de vigtigste profiler på FC Københavns hold, både i Europa og i Superligaen. Carlos Zeca er blevet 31 år, og har kontraktudløb i sommeren 2021, og der er ingen tvivl om, at FC København gerne vil forlænge den kontrakt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Carlos Zeca virker også mere end glad i København, og kaptajnen for hovedstaden, er også en højst elsket mand i omklædningsrummet. I gårsdagens kamp mod Esbjerg kunne han fejre kamp nummer 100, og her har han spillet 97 af dem fra start, og blot blevet skiftet ud otte gange. Efter kampen antydede Ståle Solbakken, at man vil forhandle en kontraktforlængelse med Carlos Zeca, men intet er endnu bekræftet.

Men nu har kommentarer fra Carlos Zeca efter kampen, næsten afsløret, at han er mere end klar på en forlængelse. Her knyttede han nemlig en kommentar til, at han håber på at nå 100 kampe mere for FC København, et mål som nærmest kun er muligt, hvis kontrakten bliver forlænget.

– Jeg er meget glad for mine 100 kampe. Jeg er meget stolt af mig selv, og jeg prøver at arbejde videre for at få 100 kampe flere på. Det er en stor ting for mig at komme til en så stor klub som denne. På to et halvt år har jeg spillet omkring 100 kampe, så I kan forestille jer, hvor glad og stolt jeg er.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Efter kampen hyldede FC Københavns fans endnu en gang Carlos Zeca, og havde også et banner klar til deres kaptajn, hvor de sendte en hyldest til Zeca. Da Carlos Zeca fik et rødt kort i udebanekampen mod Bordeaux, da han fejrede Robert Skovs mål med fansene, var der også en kæmpe tifo dedikeret til Zeca, i FC Københavns næste Europa League hjemmebanekamp. Den støtte Carlos Zeca er Zeca mere end glad for, at knyttede også en kommentar til netop dette.

– Jeg har ikke flere ord for fansene. De er fantastiske overfor mig og holdet, og jeg vil bare gøre dem stolt og være den kaptajn, som de vil have mig til at være, og som klubben fortjener. Jeg er den gladeste mand over at være kaptajn og spille i FCK, sagde Zeca efter kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top