The perfect guide to the casino

Vred Zidane efter nederlag på ferieøen: Sådan må vi ikke spille!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



.Real Madrid tabte lørdag 0-1 ude mod Mallorca, og træner Zinédine Zidane var efter kampen en bekymret mand.

Real Madrid mistede lørdag førstepladsen i La Liga til FC Barcelona efter katalansk sejr på 3-0 over Eibar og Real Madrid-nederlag på 0-1 ude mod Mallorca, der scorede et tidligt mål og forsvarede den spinkle føring hjem.

Det var Zinédine Zidane ikke spor tilfreds med.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Sådan kan vi ikke spille. Vi må ikke begynde en kamp på den måde, som vi gjorde her. Så gør vi hele kampen meget svær for os selv, sagde Zinédine Zidane efter kampen.

– Vi må have noget mere kontinuitet i vores præstationer, og vi skal have mere liv i selve spillet, for det virkede stivnet, sagde Real Madrids franske træner.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Real Madrid har været plaget af skader siden sæsonstarten, men Zinédine Zidane mener ikke, at det kan bruges som undskyldning.

– Skader er en del af fodbold, og dem kan vi ikke gøre så meget ved. Der kommer nogle andre spillere med, og de er også gode. Og de skal også gøre det bedre, sagde den tidligere verdensmester og Champions League-vinder.

Særligt bekymrende er nederlaget til Mallorca, fordi Real Madrid tirsdag skal spille Champions League i Istanbul mod de tyrkiske mestre fra Galatasaray. Real Madrid er kommet skævt i gang med Europas størkeste klubturnering med blot et enkelt point for de første to kampe.

– Vi må fokusere på, at vi skal vinde den kamp, for der er ingen anden mulighed. På torsdag SKAL vi vinde, sagde Zinédine Zidane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top