The perfect guide to the casino

Medie: Manchester United vil bruge 2,6 milliarder på to transfervinduer: Har udset sig disse fire stjerner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Manchester United skal senere idag spille en yderst vigtig kamp, når Liverpool kommer på besøg hos Old Trafford.

Liverpool er et af de hold, som det gør ekstra ondt at tabe imod, når man spiller i Manchester United. Problemet er bare, at det uden tvivl går bedre for Liverpool, når man ser på de seneste år, og det ved de desværre godt i Manchester. Ole Gunnar Solskjær har til trods for store indkøb af Harry Maguire og Aaron Wan-Bissaka, slet ikke forbedret offensiven, men nu skulle han være klar.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Man hentede godt nok Daniel James, der i den grad har været en af Uniteds bedste transfers, men når man samtidig sendte Alexis Sanchez, Romelu Lukaku og Ander Herrera væk, har man ikke forbedret bredden. Nu mener Daily Mail så at vide, at Manchester United planlægger at spendere 300 millioner pund eller omkring 2,6 milliarder til sommer.

Her melder mediet om, at der især er tre spillere, som man er ekstra interesseret i. Moussa Dembélé fra Olympique Lyon, James Maddison fra Leicester City og Saul Niguez fra Atlético Madrid. Imens James Maddison og Mousa Dembélé ikke skal erstatte nogen, så meldes der også om, at Saul Niguez kan blive en mulig erstatning for Paul Pogba, hvis han skifter til Real Madrid.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Men det stopper ikke ved de tre stjerner. For allerede til januar, skulle United pønse på at hente Timo Werner i Leipzig. Sådan lyder det fra Express. Problemet er bare, at Leipzig ikke er meget for at sælge ham midt i sæsonen, og derfor kan det meget vel være, at Manchester United bliver nødt til at vente til sommeren, før den store indkøbstur kan begynde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top