The perfect guide to the casino

Ny dag og ny klub: Nu åbner Zlatan Ibrahimovic op for et skifte til denne storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Selvom Zlatan Ibrahimovic er blevet 38 år, så er han langt fra klar til at smide støvlerne på hylden.

Kontrakten med LA Galaxy udløber til nytår, og indtil videre har han ikke forlænget kontrakten. Det betyder altså, at der snart kan være en transferfri Zlatan på markedet. Med en karriere i blandt andet AC Milan, Juventus og Inter Milan, er Italien ikke et nyt sted for den svenske angriber.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Han har selv flirtet med Inter, men her skulle Antonio Conte ifølge Goal have udtalt, at de ikke har brug for Zlatan Ibrahimovic, lige nu. Men det tyder ikke på, at det gør Zlatan så meget, for nu flirter han med en anden italiensk klub. Det er hverken AC Milan eller Juventus, men derimod Napoli.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ibrahimovic er stor fan af Diego Maradona, og ville ønske at gøre det samme som Maradona kunne, nemlig at sikre Napoli et mesterskab.

– Min kontrakt udløber her(LA Galaxy, red.) i december, men jeg tænker ikke over det endnu. Jeg vil stille og roligt evaluere det med min familie. Ligemeget hvilket hold jeg vælger, så vil jeg kæmpe så meget som muligt. Hvis jeg kommer tilbage til Italien, vil jeg kæmpe om Scudettoen(det italienske mesterskab, red.). Jeg nød dokumentaren dedikeret til Maradona, ingen er som ham. At se den kærlighed fra byen, får mig nærmest lyst til at skifte til Napoli. Det ville være fantastisk at gøre det samme som Maradona. Med mig, ville San Paolo være fuld hver søndag, og så har de også Carlo Ancelotti, en fantastisk træner, udtalte Zlatan Ibrahimovic ifølge Goal.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top