The perfect guide to the casino

Manchester City kom tilbage på sporet igen efter sejr over Crystal Palace

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Manchester City slog Crystal Palace uden de helt store problemer.

Her til aften blev dagens sidste Premier League-kamp spillet i London, hvor at Crystal Palace hjemme på Selhurst Park tog imod Manchester City.

Det lyseblå storhold var inden aftenens kamp hele otte point bag Liverpool i tabellen, hvilket i den grad har overrasket mange, da Pep Guardiolas tropper de seneste par sæsoner har været tæt på uovervindelige i den hjemlige liga.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Crystal Palace plejer altid at kæmpe for at skulle undgå nedrykning, men her i starten af denne sæson har de fået flere vigtige sejre, som altså har givet dem en sjetteplads, mens at Manchester City var placeret på fjerdepladsen inden kampens start.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hele kampen igennem stod der dog Manchester City på det hele, og de lukkede og slukkede altså også kampen kort inden pausen, da G. Jesus scorede i det 39. minut, mens at D. Silva scorede til 2-0 i det 41. minut.

De dominerede også i anden halvleg, og med 72 % i boldbesiddelse, 21 afslutninger og 10 af dem på mål, så var man aldrig rigtig i tvivl. Med sejren kravler Manchester City op på ligaens andenplads med fem point op til Liverpool.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top