The perfect guide to the casino

Husker du FCK-stjernen Michael Silberbauer? Nu er han blevet fyret i sin seneste klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere FCK-stjerne, som blandt andet vandt tre danske mesterskaber og spillede næsten 200 kampe for klubben, er i dag træner i Canada.

Eller det vil sige, det var han. For i august sidste år, blev han ansat i Pacific FC, som fra april af, startede med at spille i den nyoprettede Premier League i Canada. Her skrev Silberbauer historie hurtigt, da Pacific FC blev det første canadiske hold, til at vinde en kamp i Premier League i Canada. Nu har han dog ikke længere mulighed for at skrive historie i Canada.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

For efter en række negative resultater, er den 38-årige træner nu blevet fyret. Michael Silberbauer blev endda også den første udenlandske træner i ligaen, men efter 14 måneder i Canada, er det slut.

– Det er aldrig en nem beslutning, men det her er et udtryk for, at det her hold forventer mere,« siger klubbens direktør Rob Friend til Times Colonist.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Michael Silberbauer har også selv udtalt sig om situationen. Pacific FC havde vundet fire kampe ud af 17, hvilket også gjorde, at de på nuværende tidspunkt ligger nummer seks i ligaen. Det er på normalt vis godt, men i den bedste canadiske række, er der kun syv hold, og derfor er det ikke tilfredsstillende.

– Vi ville dyrke unge talenter fra byen, og det har vi gjort med flest minutter til spillere på 21 år og derunder. Den opgave fuldførte jeg. Jeg ville gerne have vundet flere kampe, men jeg tænkte, at de resultater ville komme senere. Men efter jeg talte med holdets ledelse, mente de, at det var bedre at træde tilbage, og jeg var enig i at gøre det.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top