The perfect guide to the casino

Drama da Tottenham og Watford spillede 1-1: SÃ¥dan endte de syv Premier League kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Tottenham jagtede en sejr efter en ræderlig periode, men det skulle ikke vise sig at ske.

På hjemmebane mødte man sidstepladsen fra Watford, og der skulle ikke gå mere end seks minutter, før Watford bragte sig i front. Her var det Abdoulaye Doucouré, som kunne bringe gæsterne i front. Vi skulle helt hen til slutningen af kampen, før Tottenham udlignede. Her var det Dele Alli, som sendte bolden i kassen, og efter lidt forvirring omkring VAR, blev målet godkendt, og Tottenham kunne trods alt hente et point.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I den tidlige Premier League-kamp skulle Everton og West Ham møde hinanden. Her vandt Everton med 2-0 på mål af Bernard i 1. halvleg, og i overtiden kunne Gylfi Sigurdsson sikre sejren.

Der skulle komme lidt drama, da Brighton var på besøg hos Aston Villa. Her kom Aston Villa i front efter 21 minutter, da Adam Webster kunne bringe gæsterne i front. Men da Aaron Mooy fik sit andet gule kort efter blot 35 minutter, ændrede kampen sig. Først scorede Jack Grealish i overtiden af 1. halvleg, og da Matt Targett så scorede dybt inde i overtiden i 2. halvleg, snuppede Aston Villa alle tre point.

Der var ikke meget Pukki-Power, da Norwich mødte Bournemouth på udebane. Her blev det nemlig en kamp uden scoringer, og dermed fik Norwich sit første point i fire kampe.

Chelsea sad fuldstændigt på spillet, da de mødte Newcastle, men vi skulle helt frem til det 73. minut, før Chelseas mål kom. Her var det Marcos Alonso, som kunne sikre Chelsea sejren, som var uden en skadet Andreas Christensen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kasper Schmeichel og Leicester City mødte Burnley på hjemmebane, og her var det gæsterne, som skulle komme bedst fra start. Her kunne Chris Wood nemlig passere Kasper Schmeichel i målet efter en lille halv time. Heldigivs for den danske helt, kunne altid farlige Jamie Vardy udligne til 1-1 lige inden pausen. I 2. halvleg var det Leicester som havde et lille overtag, og det skulle også være hjemmeholdet, der snuppede sejren, da Youri Tielemans kunne score til 2-1 efter 74 minutter.

I den sidste kamp mødte Wolverhampton og Southampton hinanden. Her var gæsterne med Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg fra start. Det blev dog kun til et point for danskerne, selvom man kom i front efter 53 minutter på et mål af Danny Ings. For i det 61. minut udlignede Raul Jimenez på et straffespark, og da der ikke faldt flere mål, kunne de to mandskaber dele pointene.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top