The perfect guide to the casino

Dortmund blander sig i mesterskabskampen med vigtig sejr i topkamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Borussia Dortmund åbner i den grad op for topkampen i Tyskland med vigtig sejr.

Hjemme på Signal Iduna Park tog Borussia Dortmund her til aften imod Borussia M’Gladbach, som i denne sæson har indtaget ligaens førsteplads med en farlig offensiv og en bundsolid defensiv.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Dortmund derimod har tabt flere vigtige point i form af flere uafgjorte resultater, og derfor var der i den grad lagt op til en gyser. ‘Den Gule Mur’ og de mange tusinde Dortmund-fans gjorde sit til stemningen, og kampen levede i den grad op til forventningerne.

Der var også stor drama i første halvleg, hvor at VAR fik lidt af en hovedrolle. De dømte nemlig offside på Marco Reus, hvilket altså var noget af en fejldom. Du kan læse om hele situationen LIGE HER.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Marco Reus skulle dog få en hovedrolle igen i anden halvleg, da han scorede kampens eneste mål i det 58. minut. En vigtig scoring som i den grad åbner op for mesterskabskampen igen, selvom at sæsonen langt fra er færdig.

Borussia M’Gladbach indtager stadigvæk ligaens førsteplads, som de dog kan miste imorgen til Schalke 04. Borussia Dortmund indtager ligaens fjerdeplads efter dagens sejr, hvor at de er á point med Bayern München, og har ét point op til Wolfsburg og Borussia M’Gladbach.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top