The perfect guide to the casino

Zidane har besøgt United-stjernen i Dubai: Real Madrid VIL have Pogba

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Real Madrid-træner Zinédine Zidane har besøgt Paul Pigba i Dubai, så nu trækker det for alvor op til, at Manchester Uniteds franske midtbanestjerne skifter til Real Madrid.

Mens der har været landsholdspause, har Zinédine Zidane besøgt Paul Pogba, der var taget til Dubai for at genoptræne sin ankel.

Daily Mirror har billeder af de to franskmænd, der taler sammen ved en swimmingpool. (Du kan se billederne HER)

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Zinédine Zidane tager ikke så langt som fra Madrid til Dubai for sjov skyld og narrestreger, og derfor tyder besøget på, at Paul Pogba for alvor er på vej til den spanske hovedstadsklub.

I sommer ville Zinédine Zidane købe sin landsmand, men Real Madrids ledelse fik dengang at vide af Manchester United, at den 26-årige kmidtbanekreatør ikke var til salg.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Siden har Paul Pogba selv sagt, at tiden måske er kommet til at søge nye udfordringer. Pogba – der ligesom Zidane har vundet VM med Frankrig – har været i Manchester United siden sommeren 2016. Hans kontrakt udløber i sommeren 2021, og han har ikke travlt med at fornye den.

Paul Pogbas er ikke kommet så vidt med sin genoptræning, at han er klar til Manchester Uniteds meget vigtige kamp søndag hjemme mod Liverpool.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top