The perfect guide to the casino

Vanvittig historie: Fik børn som 14-årig – Nu banker han kasserne ind i Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Mange fodboldspillere har brugt fodbolden, til at slippe væk fra dårlige forhold i deres barndom.

Især mange af de sydamerikanske fodboldspillere, har ikke været vant til at have så mange penge mellem hænderne, og har i mange tilfælde, haft en forholdsvis hård barndom. En af dem er den 22-årige Wesley Moraes fra Aston Villa. Han skiftede denne sommer fra Club Brügge for 25 millioner euros eller omkring 187 millioner kroner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Som blot 9-årig mistede han sin far til en hjernetumor, og som blot 14-årig blev han far. To af senere blev han endda far igen, og det var altså med to forskellige kvinder. Derfor måtte han også arbejde som fabriksmedarbejder, imens han gik til fodboldprøvetræninger. Efter at have fået et nej fra alle hold, tog han til Slovakiet, hvor AS Trencin tog chancen. Her scorede han otte mål i 22 kampe, og skiftede efter blot seks måneder videre til Club Brügge.

Og det var altså herfra, at karrieren tog fart, og han endte i Aston Villa, hvor han er topscorer i klubben efter otte kampe. Wesley glemmer dog ikke, hvor han kom fra, og har tidligere udtalt, at han ringer til sin mor efter hver træning, da hun er hans et og alt. Det var nemlig hende, som til trods for at være enke, og have meget få penge til rådighed, tog sig at Aston Villa-stjernen så godt som hun kunne.

Samtidig var det en utrolig lettelse for Wesley, som tidligere har udtalt, at han kun havde et mål i livet, og det var at blive en succesfuld fodboldspiller, så han kunne forsørge sine nærmeste. Det mål må man sige, at han er godt i gang med at klare.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu kan han så betale tilbage til hende, og samtidig give hans børn en barndom, som kommer til at være en del mere luksus end hans egen. Børnene er efterhånden blevet omkring 8 og 6 år, til trods for, at Wesley kun er 22.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top