The perfect guide to the casino

Real Madrid-spiller i modvind: ‘Lionel Messi er mit idol’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der er ingen tvivl om, at rivaliseringen mellem FC Barcelona og Real Madrid er enorm. Så derfor er det også bare med at passe på med, hvad man siger om den anden klub, når man er på kontrakt i en af storklubberne.

Det har den 18-årige Takefusa Kubo ikke helt forstået. Den unge japaner skiftede denne sommer til Real Madrid fra FC Tokyo, og blev med det samme udlejet til Mallorca. I en alder af blot 18 år, har han allerede spillet syv landskampe for Japan, og bliver i Japan kaldt den ‘japanske Messi’. Det er til stor glæde for Kubo, som selv har udtalt, at netop Lionel Messi er hans idol.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Mit idol har altid været Messi. Jeg ved ikke, hvor gammel han er, men det er fantastisk, at han bliver ved med at score så mange mål. Det er en stor ære at blive sammenlignet med sådan en stor fodboldspiller, men jeg har stadig meget at arbejde på for at blive som ham en dag, siger Kubo i et interview med Marca.

Det er kommentarer, som Real Madrids fans ikke har taget godt imod, blandt andet på Twitter. Man kan dog ikke helt bebrejde det unge talent, for allerede som 9-årig, drog han til FC Barcelona og spillede på La Masia indtil han blev 13 år. Barcelona opfyldte nemlig ikke nogle transferregler, og derfor blev han nødt til at tage tilbage til Japan. Da han denne sommer så valgte at vende tilbage til Europa, blev det i stedet et skifte til Barcelonas største rivaler, Real Madrid, og det forklarer han også, hvorfor, selvom PSG og Barcelona også var interesseret.

– Jeg kunne virkelig godt lide Real Madrids sportslige mål, den plan, som de havde for mig de næste par år, og hvad de tænkte om mig for fremtiden. Real Madrid var meget klare om, at de ville hente mig. De viste mig den plan, de har for min karriere, og jeg kunne virkelig godt lide den. Det overbeviste mig, sagde han til Marca.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu er han altså endt i den hvide trøje, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2024.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top