The perfect guide to the casino

Han gav Danmark store problemer: Tottenham og United jagter schweizisk stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Både Manchester United og Tottenham har et godt øje til den schweiziske midtbanestjerne. Denis Zakaria, der spiller i Borussia >Mönchengladbach.

Denis Zakaria var en ud af flere schweiziske landsholdsspillere, der voldte Danmark kvaler, da de to hold tørnede sammen i Parken i lørdags i EM-kvalifikationskamen, som Danmark vandt 1-0.

Flere medier skriver, at både Manchester United og Tottenham er interesserede i den 22-årige mudtbanespiller, der har spillet for Borussia Mönchengladbach siden 2017.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Begge engelske klubber har i øjeblikket store problemer, og de ser den brølstræke schweizer som en mand, der ville kunne binde defensiv og offensiv bedre sammen.

Denis Zakaria er næppe Manchester Uniteds førstevalg, men han kan blive spilleren, som klubben må tage til takke med, hvis det ikke lykkes at købe Declan Rice i West Ham.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Borusssia Mönchengladbach fører i skriende stund Bundesligaen, men klubbens sportsdirektør, Max Eberl, siger til tyske Bild, at et salg kan komme på tale, hvis prisen er rigtig. Det vil formentlig sige mindst 50 millioner euro (370 millioner kr.)

De tyske konkurrenter, Borussia Dortmund og Bayern München, er også ude efter Denis Zakaria.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top