The perfect guide to the casino

Gode nyheder for Manchester United: Spiller fra ønskelisten kan hentes for 345 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der skal snart ske nogle ændringer i Manchester United, hvis klubben ikke skal ende i en endnu større krise, end de er i nu.

Man møder Liverpool næste gang i ligaen, og bliver det også til et nederlag her, halter man for alvor langt efter. Denne sommer solgte Manchester United Romelu Lukaku til Inter, og her hentede de ikke en erstatning ind, til trods for, at man fik mange millioner for belgieren. Det fortryder de nok rigtig meget, for Manchester United har problemer med at score mål.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

En af de spillere, der blev nævnt som et muligt køb, var den 23-årige franske angriber Moussa Dembélé fra Olympique Lyon. Dembélé kom til Lyon i sommeren 2018, da han skiftede fra Celtic, efter han i to år havde scoret 51 mål og leveret 18 assists på 94 kampe. Prisen blev lige under 20 millioner pund eller omkring 172 millioner kroner..

Her har han kontrakt frem til 2023, men i sidste sæson scorede han 15 mål og leverede fem assists i 33 ligakampe, og efter han har scoret seks mål i de første otte ligakampe, kan han for alvor være på vej væk. Her er Manchester United og Everton blevet nævnt, men mest af alt United, da Dembélé gerne ville hjem til England, da han tidligere har spillet for Fulham i fire år.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Ifølge Football Insider, så skulle Dembélé søge et skifte inden for det næste års tid, og prisen skulle også være fastlagt. Ikke mere end 345 millioner kroner, hvis den talentfulde franskmand skal købes ud af sin mangeårige kontrakt i Frankrig.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top