The perfect guide to the casino

AaB sikrede sig sejren trods flere store OB-chancer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Her til aften sikrede AaB sig de tre point hjemme mod OB.

Landsholdspausen er forbi og derfor er Superligaen altså tilbage igen. Rundens første opgør stod mellem AaB og OB, hvor at værterne sikrede sig sejren på trods af flere store OB-chancer.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I første halvleg stod der AaB udover det hele, og det udløste også allerede en scoring efter 14 minutter, da Lucas Andersen omsatte et straffespark til 1-0. Herefter var der flere utallige chancer til værterne, hvor at OB i flere situationer var statister. De havde dog også deres chancer, men det stod 1-0 ved pausen.

I anden halvleg havde AaB svært ved, at lave tre afleveringer i streg, og det var altså OB som dominerede i anden halvleg. De havde især flere store chancer, men bolden kom altså aldrig ind over stregen.

Kampen endte derfor 1-0, og med det resultat haler AaB nu ind på OB, som har 20 point på femtepladsen, mens at AaB nu har 19 point og ligger på sjettepladsen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kampen blev spillet hjemme på Aalborg Portland Park, hvor at det danske landshold altså også spillede i tirsdags, hvor at de som bekendt slog Luxembourg med 4-0.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top