The perfect guide to the casino

Vild optur: Tidligere FC Midtjylland-kreatør kan ende i Real Madrid eller FC Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Kristoffer Olsson render rundt med et kæmpe potentiale, der kan ende med at blive forløst i én af verdens største fodboldklubber.

24-årige Kristoffer Olsson tørnede ud for FC Midtjylland fra 2015 til 2017, hvor han havde blandet med succes. Siden da skiftede han hjem til AIK, hvorefter turen gik til russiske Krasnodar, og her har han gjort det utrolig godt.

Det har Kristoffer Olssons tidligere holdkammerat Henok Goitom også bemærket, og han er altså ikke bleg for at fortælle, at han har store forventninger til den tidligere FC Midtjylland-spiller.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg tror, at La Liga vil passe ham bedst. Det er ĂĄbent og teknisk, og jeg ved, at han gerne vil spille der. Det ville være en drøm for ham. Han bliver bare bedre og bedre. I fodbold er man enten passager eller den, der kører og tager initiativ, og “Koffe” er det sidste, siger han til SportExpressen og tilføjer:

– SĂĄ længe han spiller regelmæssigt i fremtiden, vil jeg ikke blive overrasket, hvis han havner i Real Madrid eller Barcelona. Det bliver svært, og nogle gange er man nødt til at være heldig, men jeg tror meget pĂĄ hans kvaliteter, lyder det fra Goitom.

Kristoffer Olsson skiftede til Krasnodar i sommers, og han har siden da spillet 15 kampe for den russiske storklub.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top