The perfect guide to the casino

Tilbage til italiensk storklub? Zlatan har tilbudt sig selv til Inter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



38-årige Zlatan Ibrahimovic har ifølge italiensk webside tilbudt sig selv over for den italienske storklub, Inter, som han har en fortid i.

Zlatan Ibrahimovic forsøger i øjeblikket at gøre opmærksom på, at hans kontrakt med Los Angeles Galaxy snart løber ud. Ifølge italienske quotidiano.net skal han blandt andet have henvendt sig til Inter, der i skrivende stund ligger nummer to i Serie A.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Inter har fået det problem, at Alexis Sanchez – som klubben har lejet af Manchester United – er gået i stykker og er ude i flere måneder. Derfor leder klubben efter en erstatning.

Zlatan Ibrahimovic kan være en mulighed, men Inter har også kig på Olivier Giroud fra Chelsea og Kevin Lasagna fra Udinese samt muligvis Mario Mandzukic fra Juventus, men kroaten synes at foretrække et skifte til Manchester United.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Zlatan Ibrahimovic spillede for Inter fra 2006-09 og vandt tre mesterskaber og to pokalfinaler med de blåsorte fra Milano i denne periode.

Selvom svenskeren med de bosniske rødder har rundet de 38, kan han stadig score mål. Han har på halvandet år scoret 52 mål i 58 kampe for Los Angeles Galaxy i den amerikanske liga, MLS.

Zlatan Ibrahimovic har spillet i klubben siden sommeren 2018, men kontrakten udløber til nytår, og han er ikke indstillet på at forlænge den.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top