The perfect guide to the casino

Solskjær afslører: Her er, hvad United-ledelsen har fortalt mig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Ole Gunnar Solskjær frygter ikke at blive fyret som Manchester United-manager. Han har en aftale med ledelsen om, at hans arbejde er langsigtet.

Til Sky Sports fortæller Ole Gunnar Solskjær, at han har haft samtaler med klubbens ejere, de amerikanske Glazer-brødre, og med klubbens næstformand, Ed Woodward. Og derfor frygter han ikke at blive fyret, selvom den tidligere mesterklub i skrivende stund blot ligger nummer 12 i Premier League.

– Alle står bag den langsigtede plan, siger Manchester Uniteds norske manager til Sky Sports.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– I alle de samtaler, jeg har haft med klubbens ledelse og ejerne, har vi talt om, at jeg har en tre-årig kontrakt. Vi planlægger langsigtet. Jeg har fået jobbet, og at vi taber en kamp eller to, ændrer ikke på planen, siger Ole Gunnar Solskjær.

– Vi har en plan for, hvilke spillere vi gerne vil have tilknyttet holdet. Og jeg er 100 procent sikker på, at strukturen er den rigtige, siger han.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Manchester United tager søndag imod ærkerivalerne fra Liverpool, der har lagt fra land med otte sejre i otte kampe. Der har været historier fremme om, at Ole Gunnar Solskjær er færdig i klubben, hvis holdet også taber den kamp.

Ifølge italienske Tuttosport har Manchester United været i kontakt med italienske Massimiliano Allegri om at overtage jobbet. Han vandt de seneste fem års italienske mesterskaber med Juventus, inden han selv frivilligt stoppede i klubben i sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top