The perfect guide to the casino

Medie: Overraskende udvikling: Her spiller Paulo Dybala næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Paulo Dybala blev hentet til Juventus i 2015, da han som 21-årig skiftede væk fra Palermo efter flere flotte sæsoner.

Her må man i den grad sige, at Dybala også levede op til hypen. I 2015/16 sæsonen scorede han 23 mål og leverede ni assists og i 17/18 sæsonen scorede han 26 mål og leverede syv assists. Siden Cristiano Ronaldo er kommet til klubben, er det dog gået ned af bakke for Dybala, som har skulle tilpasse sig, at Juventus nu ikke spiller på helt samme måde, efter den portugisiske superstjerne er kommet til.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Og efter sidste sæson, hvor det ikke blev til meget spilletid fra start, blev han i den grad rygtet væk denne sommer. Paulo Dybala blev blandt andet sat i forbindelse med et skifte til Tottenham og Manchester United, men endte altså med at blive i Juventus, hvor han har kontrakt frem til sommeren 2022.

Nu mener det italienske medie Calciomercato at vide, hvor Dybala spiller næste sommer. Calciomercato skriver, at Paulo Dybala har tænkt sig at blive i Juventus i meget længere tid end forventet, da Dybala og Juventus nemlig skulle forhandle om en forlængelse af kontrakten. Dermed ligner det ikke et skifte væk, hverken i januar eller næste sommer, selvom det lå lidt i kortene.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Paulo Dybala har spillet 189 kampe for Juventus. Her er det blevet til 79 mål og 31 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top