The perfect guide to the casino

Liverpool-stjernen Sadio ManĂ©: Hvad skal jeg med ti Ferrari’er?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs ogsĂ¥: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial gĂ¥r viralt



Sadio Mané giver ikke meget for luksus og vil bare koncentrere sig om at spille fodbold.

Liverpools Sadio ManĂ© har i denne sæson allerede scoret otte mĂ¥l i samlet set 11 kampe. Men han er ikke sĂ¥ meget i overskrifterne som eksempelvis angrebs-makkeren Mohamed Salah.

Og senegaleseren indrømmer gerne, at han ikke giver meget for den luksus, der ofte omgiver verdens bedste fodboldspiller.

Læs ogsĂ¥: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Hvad skal jeg med ti Ferrari’er, 20 diamanture eller et par flyvemaskiner? Hvad skal jeg bruge dem til? Og hvad skal de hjælpe mig eller resten af verden, spørger Sadio ManĂ© i det ghanesiske nsemwoha.com ifølge den spanske sportsavis AS.

– Da jeg var dreng, var jeg ofte sulten. Jeg arbejdede pĂ¥ markerne, jeg spillede fodbold barfodet, og jeg fik ikke megen uddannelse. Men i dag kan jeg takket være min fodbold hjælpe andre i samme situation, siger Sadio ManĂ©.

Læs ogsĂ¥: Landsholdsstjerne tog sko pĂ¥ til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den 27-Ă¥rige Liverpool-angriber har oprettet en fond, der hjælper fattige i Senegal.

– Jeg har bygget skoler og et stadion, og jeg har givet sko og tøj til nogle af dem, som er i samme situation, som jeg var i dengang. Jeg skal ikke bo i et luksushjem eller have flere dyre biler eller flyvemaskiner. Jeg vil hellere give folk noget af det, som jeg har været sĂ¥ heldig selv at fĂ¥, siger han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top