The perfect guide to the casino

Legendarisk manager er ikke i tvivl: Liverpool vinder i år – giv dem trofæet nu!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den legendariske manager, Harry Redknapp, er så overbevist om, at Liverpool vinder det engelske mesterskab, at de lige så godt kan få trofæet nu.

Liverpool har ikke vundet det engelske mesterskab siden 1990, men i år kommer mesterskabet til klubben, der har lagt fra land med otte sejre i de første otte kampe i Premier League. Det mener den mangeårige engelske manager, Harry Redknapp.’

– Liverpool vinder. Jeg er helt sikker. Man kan lige så godt give dem trofæet nu, siger Harry Redknapp ifølge Daily Mirror.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– De har spillet otte kampe og vundet dem alle. De er otte point foran den nærmeste konkurrent, og hvis Manchester City så endda spillede godt, så kunne det da godt være. Men det gør de jo ikke, siger Harry Redknapp.

– De tabte hjemme til Wolverhampton, som alle regnede med, de ville vinde. Og de tabte i Norwich, som selv for nylig tabte 1-5 til Aston Villa. Så de har tabt to kampe, som de normalt ikke ville tabe. Og de har ikke en gang mødt nogle af de svære modstandere endnu. Jeg kan ikke se for mig, at Manchester City kan vinde i år, siger Harry Redknapp.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg tror snarere, at de vinder Champions League. Det er Manchester Citys mål i år. Liverpool vil vinde Premier League. Det er deres måk, siger Harry Redknapp, der har været manager i bl.a. West Ham, Southampton og Tottenham.

Sønnen, Jamie Redknapp, spillede i Liverpool i 11 år. Harry Redknapps nevø er den nuværende Chelsea-manager, Frank Lampard.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top