The perfect guide to the casino

Klubberne nægter at bytte hjemmebane: Barca mod Real må flyttes til jul

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



.Både FC Barcelona og Real Madrid er imod tanken om at flytte det kommende opgør til Madrid, så nu skal kampen i stedet flyttes – måske til december.

Det er de politiske uroligheder i Katalonien, der har fået det spanske fodboldforbund (RFEF) til at foreslå, at El Clásico – FC Barcelona mod Real Madrid – flyttes fra Camp Nou i Barcelona til Real Madrids hjemmebane, Estadio Santiago Bernabeu.

Meningen var så, at den modsatte kamp til foråret skulle afvikles i Barcelona.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men ingen af klubberne går ind for planen, fordi turneringsplanen bliver skæv med for mange ude- og hjemmekampe i træk. I stedet vil de hellere flytte kampen.

Ifølge MARCA kan kampen i stedet spilles 18. december, som er en onsdag, og hvor der er første runde i den spanske pokalturnering, Copa del Rey. Men her er begge klubberne oversiddere, så datoen er ledig.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Urolighederne i Barcelona brød ud mandag, hvor lederne af den katalanske selvstædnighedbevægelse fik mellem ni og 13 års fængsel. Det gjorde de for at have organiseret folkeafstemningen om uafghængighed for to år siden og for siden at have udråbt Katalonien som selvstændigt land. Dette er kun anerkendt af ganske få lande – heraf ingen fra EU.

FC Barcelona spiller i weekenden i Baskerlandet mod Eibar, så kampen mod Real Madrid – der i forvejen er stærkt politisk ladet – bliver den første kamp siden mandagens domme. Utilfredse grupper har planlagt store protester lørdag, og ikke mindst derfor har det spanske fodboldforbund ønsket at flytte kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top