The perfect guide to the casino

Kaos i italiensk storklub: Bliver nødt til at sælge den største stjerne – Har dagligt underskud på tre millioner kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det er efterhånden mange år siden, at den italienske storklub AC Milan, for alvor kæmpede med om mesterskabet og Champions League.

Og det ser ikke ud til, at det kommer til at ændre sig inden for det næste stykke tid. AC Milan blev senest udelukket fra Europa League i et år, grundet problemer med Financial Fair Play, og når man ser på den nye report fra Gazzetta dello Sport, så er det til at forstå, hvorfor de blev udelukket fra Europa League. AC Milan havde nemlig et underskud på omkring 1,1 milliarder kroner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det svarer altså til et underskud på tre millioner kroner dagligt. Derfor mener Gazzetta dello Sport at mene, at AC Milan må lave et storsalg til januar, for at holde underskuddet lidt nede. Her bliver der meldt om Suso eller Gianluigi Donnarumma, da det er to af de stjerner, som vil indbringe den største transfersum. For at gøre det hele værre, så har AC Milan lige fyret deres træner efter en forfærdelig start i ligaen, så det er ikke kun regnskabet, den er gal med i Milan.

AC Milan har vundet det italienske mesterskab hele 18 gange, og har både vundet Champions League tre gange, samt den tidligere udgave af Champions League, European Champion Clubs Cup fire gange. I Gazzetta dello Sports artikel bliver der også skrevet, at AC Milan havde et underskud på omkring 940 millioner kroner i den forrige sæson.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det voldsomme underskud, skulle have fået den amerikanske hedgefond Elliott, som ejer AC Milan, til at investere hele 2,4 milliarder i klubben, ifølge Sky Sports Italia.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top