The perfect guide to the casino

Efter abelyde mod Awer Mabil: Nu får klubben bøde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Da Fremad Amager på noget overraskende vis, sendte de regerende pokalmestre fra FC Midtjylland ud af turneringen, var det desværre en helt anden situation, som trak overskrifterne bagefter.

Her var det med Awer Mabil i hovedrollen i begge situationer. For det første i en frisparks situation, hvor Mabil og Evander kom op og toppes over, hvem der skulle sparke, og da Mabil sparkede langt over målet, klappede Evander hånligt ud til trænerbænken. En aktion, som ikke kostede Evander noget spilletid, da han var med ved næste Midtjylland kamp, men derimod en løftet pegefinger fra Brian Priske.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Men Awer Mabil blev også udsat for racistiske tilråb i slutningen af kampen. Her valgte dommer Benjamin Willaume-Jantzen, at afbryde kampen, indtil stadionspeakeren havde fortalt tilskuerne, at det absolut ikke ville blive tolereret. Sidenhen har Fodboldens Disciplinærinstans kigget på sagen, og her har de idømt Fremad Amager en bøde på 12.500 kroner.

Disciplinærinstansen skriver følgende om dommen.

– Af kendelsen fremgår det, at FC Midtjylland er enige i Benjamin Willaume-Jantzens redegørelse om hændelsen. Modsat forklarer Fremad Amager i kendelsen, at de efter at have undersøgt sagen med deres fans ikke kan bekræfte, at de racistiske tilråb mod Mabil har fundet sted.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Bødens størrelse skulle være givet ud fra dommerens rapport, og er blevet sammenlignet med sager om homofobiske tilråb i Superliga-kampe. Dog skulle bøden også blive halveret, da Fremad Amager spiller i 1. divisionen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top