The perfect guide to the casino

Yussuf Poulsens far døde: Hans nyfødte søn er opkaldt efter ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Yussuf Poulsen har valgt at opkalde sin nyfødte søn efter sin afdøde far.

Yussuf Poulsen var ikke med i landsholdets sejr over Luxembourg tirsdag aften, fordi han skulle være sammen med sin kæreste og sin nyfødte søn, der har fået navnet Shihe.

Navnet Shihe har sønnen fået, fordi det også er navnet på Yussuf Poulsens far, der døde i 1999, da Yussuf Poulsen var fem år gammel.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det er lidt en kutyme, man har i min familie, i hvert fald på min fars side, siger han. Faktisk var det min kæreste, der foreslog, det skulle være sådan, fordi hun kendte til den historie. Så nu får min fars navn lov at leve videre det næste lange stykke tid, siger Yussuf Poulsen til TV2.

Yussuf Poulsens blev syg på en tur til hans hjemland, Tanzania. Han blev fløjet til Danmark. Det viste sig, at han led af endetarmskræft, og det døde han af.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Selvom det er 20 år siden, har RB Leipzig-angriberen en fornemmelse af, at hans far stadig er i hans liv.

– Man ved ikke, hvad der sker efter døden. Man ved ikke, om man er til stede i en eller anden facon. Jeg har en følelse af, at han stadig kigger med. Jeg tænker altid på ham, hilser altid på ham og takker ham, når jeg er på en fodboldbane. Så for mig er han stadig med. siger Yussuf Poulsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top