The perfect guide to the casino

Voldsom byttehandel: Real Madrid tilbyder stjerne OG 750 millioner kroner for N’Golo Kante

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det er efterhånden ingen hemmelighed, at N’Golo Kante er en rigtig populær herre. Efter tre år i Chelsea, kan han meget vel være på vej videre.

For godt nok udløber hans kontrakt først i 2023, men Chelsea kan få rigtig svært med at holde på ham, hvis han gerne vil væk. Juventus er tidligere blevet nævnt, og også Real Madrid skulle være interesseret i den franske verdensmester. Nu melder medie El Desmarque, om et tilbud som Real Madrid er klar til at tilbyde. Og det er i den grad et voldsomt bud.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge mediet er der tale om en byttehandel, hvor N’Golo Kante ryger til Real Madrid, imens Chelsea får James Rodriguez og 100 millioner euros eller omkring 750 millioner kroner. Real Madrid har i længere tid prøvet at slippe af med James Rodriguez, men indtil videre er han stadig at finde i Real Madrid, og dermed kan han være med i den næste kæmpestore byttehandel, hvis buddet bliver sendt afsted fra Real Madrid.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

N’Golo Kante kom til Leicester tilbage i 2015, og blot et år senere, havde han vundet Premier League med dem, og skiftede til Chelsea for omkring 32 millioner pund eller omkring 275 millioner kroner. Siden successæsonen, fik han debut på det franske landshold, hvor han nu har spillet 38 landskampe. I Chelsea har han spillet 148 kampe, imens det blot er blevet til seks kampe i denne sæson for den 28-årige franskmand, da han har døjet med en skade.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top