The perfect guide to the casino

Vild udmelding: Cristiano Ronaldo har ikke vist sit topniveau endnu

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Forleden aften, kunne Cristiano Ronaldo endnu en gang score for Portugal i 2-1 nederlaget til Ukraine. Det blev hans mål nummer 700 i karrieren.

Cristiano Ronaldo jagter nu spillere som Pelé, Romario og Josef Bican på toppen, som scorede henholdsvis 767, 772 og 805 mål i karrieren. Hvis man spørger Ronaldos agent, Jorge Mendes, som må menes at kende den portugisiske superstjerne rigtig godt, så ser vi også Ronaldo overhale nogle af de spillere på listen over mest scorende fodboldspillere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Cristiano har nået en bemærkelsesværdig milepæl med sine 700 mål, men jeg er slet ikke i tvivl om, at han kommer til at overgå Pelé som den bedste målscorer i fodboldhistorien, og han kommer til at gøre det i Juventus. 68 mål er trods alt ikke særlig meget for en ekstraordinær herre som Cristiano Ronaldo, er det? Det handler også om, at jeg er overbevist om, at vi ikke har set Cristianos bedste endnu, siger Jorge Mendes ifølge football-italia.net til Tuttosport.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Jorge Mendes påstår altså, at til trods for, at Cristiano Ronaldo er blevet 34 år, så har vi ikke set hans bedste endnu. Det er ellers efter, at han i hans tid i Real Madrid, var med til at vinde fire Champions League titler, to spanske mesterskaber og et EM med Portugal i 2016. Han scorede også hele 450 mål og leverede 131 assists i 438 kampe. Nu skal han så prøve at vinde Champions League med Juventus, inden karrieren om nogle år skal stoppes.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top