The perfect guide to the casino

Tottenhams plan: FIredobbelt Champions League-vinder kan erstatte Christian Eriksen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Tottenham er favorit til at overtage Real Madrids Isco, når og hvis Christian Eriksen forlader London-klubben.

Christian Eriksen spiller i Tottenham på lånt tid, og det er en mulighed, at han ender i Real Madrid allerede til januar, når transfervinduet åbner igen.

Og det betyder samtidig, at Real Madrid kan lade Isco rejse den anden vej. Det skriver spanske EL Desmarque ifølge hitc.com

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Isco har været skadet, og han har kun spillet lidt over 100 minutter ialt for Real Madrid i denne sæson. Træner Zinédine Zidane har andre favoritter på midtbanen i skikkelse af Luka Modric, Toni Kroos, Casemiro og Fede Valverde.

Faktisk ville zinédine Zidane ifølge spanske medier gerne have haft solgt Isco i sommer sammen med James Rodriguez og Gareth Bale.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Men på sine gode dage kan 27-årige Isco være lige så afgørende som den jævnaldrende dansker. Og i forhold til Tottenham har han den lille fordel, at manageren, argentinske Mauricio Pochettino, kan tale spansk med ham.

Isco skiftede til Real Madrid fra Malaga i 2013, og han har således været med til at vinde Champions League fire gange (i 2014, 2016, 2017 og 2018). Tottenham nåede i sidste sæson finalen i Eruopas største klubturnering, hvor de tabte til Liverpool.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top