The perfect guide to the casino

Serie 4-hold har den mest scorende Superliga-spiller og tre tidligere Superliga-profiler: Så smadrede de første modstander 16-1

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Rafael van der Vaart har gjort det før, da han spillede en serie 4 kamp for Esbjerg fBs hold, men han er langt fra den eneste.

Efter en lang fodboldkarriere, kan det være svært at smide fodbolden 100% på hylden, når karrieren en dag skal stoppes. Det kan rigtig mange stjerner efterhånden skrive under på. En af dem, er den mest scorende Superliga-spiller nogensinde, Morten ‘Duncan’ Rasmussen. Den 34-årige angriber, der stoppede karrieren denne sommer, har tidligere tørnet ud for AGF, Brøndby, FC Midtjylland og AaB i Danmark, og spiller nu for serie 4-holdet TIF All Stars.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Her var den målfarlige angriber på pletten hele seks gange, da TIF All Stars slog Aulum IF med hele 16-1. TIF All Stars er et udvalgt hold under Tjørring IF, og udover Morten ‘Duncan’ Rasmussen, så er de tidligere Superliga-spillere Kristian Bach Bak, Jens Berthel Askous og Søren Mussmann på holdet.

– Når man scorer seks mål, er det vel en godkendt debut. Men jeg tror, at det, der glædede ham allermest, var, at vi kom til at glemme alt om debutsangen bagefter. Den ved jeg nemlig, at han har frygtet, sagde træner Hans Peter Riis efter kampen til Herning Folkeblad.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kristian Bach Bak havde en stor karriere i FC Midtjylland, hvor han nåede at spille i over 13 år af to omgange. Jens Berthel Askou havde også en fin Superligakarriere, hvor han tørnede ud for Silkeborg og Esbjerg, og nåede også at spille for tyrkiske Kasimpasa og Norwich. I dag er han træner for Vendsyssel FF.

Søren Mussmann måtte stoppe karrieren allerede som 23-årig, da han fik endnu en hofteskade, og kunne se frem til sin fjerde hofteoperation, da han spillede i Serie B-klubben Pro Vercelli. I Danmark tørnede han ud for SønderjyskE, hvor han spillede 51 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top