The perfect guide to the casino

‘Praise the Lord’: Fan kommer helt fra Singapore for at hilse på Nicklas Bendtner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der er ingen tvivl om, at Nicklas Bendtner er et kæmpe navn i Danmark. Så da den 31-årige angriber skiftede hjem til FC København, var det uden tvivl sommerens største historie i dansk fodbold.

Men med en karriere i klubber som Arsenal, Juventus og Wolfsburg, er det ikke kun i Danmark, at Nicklas Bendtner er et populært navn. Det har FC København nu givet os et eksempel på, på klubbens egen hjemmeside. Her er Thomas Choy fra Singapore nemlig mødt op til FC Københavns træning, for at hilse på Nicklas Bendtner og få en autograf eller to.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I videoen kan det også ses, at Thomas Choy har flere Bendtner trøjer, herunder en fra Wolfsburg, FC København og det danske landshold. Thomas Choy havde holdt ferie med sin familie i Danmark, men efter de rejste hjem til Singapore, besluttede han sig for at blive et ekstra par dage, så han kunne se det danske landsholds vigtige kamp mod Schweiz, samt se FC København træne.

– De er lige rejst hjem til Singapore, og jeg er blevet her på egen hånd i nogle dage. Jeg så EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Schweiz, og skal se FC København træne, og jagte Lord Bendtner!

Og hvorfor så lige Bendtner? Netop dette giver Thomas Choy også besked på.

– Han er faktisk en god angriber. Fysisk stærk og god på hovedet, og så er han også en sjov fyr. Han har ‘star-quality’. En lysende fodboldstjerne for Danmark, siger Thomas Choy, der efterfølgende forklarer, at han jagter et par autografer og slutter sætningen af med ‘Praise the Lord!’

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Grunden til, at Thomas Choy blev fan af Danmark, forklarer han også i videoen.

– Jeg har været fan af Danmark siden jeg var barn. Jeg så VM-slutrunden i 1986, hvor Danmark spillede meget underholdende fodbold, og havde mange store stjerner på holdet. Preben Elkjær, Michael Laudrup, Søren Lerby og Jesper Olsen. Og efter det blev de så Europamester i 1992, hvilket var en stor overraskelse. Det var et rent eventyr, det var en stor fornøjelse for mig, og så har jeg bare fulgt holdet siden.

Thomas Choy fik da også en snak med Nicklas Bendtner og et par autografer og billeder, både fra Bendtner og andre FCK-spillere. Den store interesse fra Singapore, blev Nicklas Bendtner også spurgt ind til.

– Også i Singapore. Jeg synes det er cool han er kommet så langt. Der er lidt blandet(Thomas Choys trøjesamling, red.), der mangler måske et par stykker, men det ser godt ud. Det er rigtig godt, god samling, siger Bendtner med et smil på læben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top