The perfect guide to the casino

Medie: Bayern München gør det igen – Støvsuger stjerne fra Bundesliga-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Bayern München har et ry om at snuppe alle de store stjerner fra Bundesligaen, som ikke spiller i Bayern München.

Robert Lewandowski, Niklas Süle, Benjamin Pavard og Leon Goretzka er fire eksempler på spillere, som Bayern München har hentet i en anden Bundesligaklub. Nu melder det mediet Calciomercato om, at en ny handel mellem en Bundesligaklub og Bayern München, kan være under opsejling.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Da 23-årige Luca Waldschmidt var med til at spille U-21 EM for Tyskland, tabte de finalen til Spanien. Igennem turneringen, var han dog en af de største tyske profiler, da han scorede syv mål og leverede en enkelt assist i fem kampe. Han scorede endda mod det danske U-21 hold, og det var kun i finalen, at han ikke kom på tavlen. Han har også fået debut på det tyske A-landshold, og det er altså noget, som Bayern München har bemærket.

I sommeren 2018 skiftede den tyske angriber til Freiburg, og har indtil videre scoret fem mål i otte kampe. Det er altså flotte præstationer over længere tid, som har fået Bayern Münchens opmærksomhed. Den 23-årige angriber har dog stadig kontrakt til sommeren 2022, og derfor skal der en masse penge på bordet, hvis han skal ende i München.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Luca Waldschmidt har spillet 40 kampe for Freiburg. Her er det blevet til 14 mål og tre assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top