The perfect guide to the casino

Voldsomme protester i Barcelona: Bliver Barca mod Real flyttet til Madrid?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det spanske fodboldforbund overvejer at flytte det kommende opgør mellem FC Barcelona og Real Madrid til Madrid.

Voldsomme protester efter fængselsdommene til ledere af den katalanske selvstændigheds-bevægelse kan føre til, at det spanske fodboldforbund flytter kampen mellem ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid til Madrid.

FC Barcelona spiller i weekenden i Baskerlandet mod Eibar, og det vil sige, at kampen mod Real Madrid bliver den første siden mandagens domme, hvor de katalanske ledere fik domme på mellem ni og 13 års fængsel for at have organiseret en afstemning om uafhængighed i 2017, som ikke var godkendt af de centrale myndigheder i Madrid. Desuden udråbte lederne efterfølgende Katalonien som selvstændigt land. Det er kun anerkendt af ganske få nationer – heraf ingen fra EU.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Fængselsdommene har ført til uroligheder i Barcelona, og der er proklameret store demonstrationer 26. oktober, som er den dag, hvor El Clásico – FC Barcelona mod Real Madrid – skal spilles.

Ifølge den spanske sportsavis AS vil det spanske fodboldforbund, RFEF, derfor følge situationen nøje og overveje, om det i forvejen politisk ladede opgør skal spilles i Madrid.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Sker det, vil de to storklubber spille den omvendte kamp til foråret.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top