The perfect guide to the casino

Tottenham-boss tilbød Christian Eriksen nye kontrakter: Han VILLE bare væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Tottenham har gjort, hvad de kunne for at overtale Christian Eriksen til at blive i klubben. Men han ville prøve noget andet, siger klubbens formand, Daniel Levy.

At Christian Eriksen er på vej væk fra Tottenham, er ikke længere nogen hemmelighed. Det samme gælder iøvrigt de belgiske holdkammerater Jan Vertonghen og Toby Alderweireld. Alle tre har kontraktudløb til sommer, og det er ikke muligt for Tottenham at holde på dem.

Det forklarede Tottenham-formand Daniel Levy til et møde med nogle af klubbens fans, hvor der var referatforbud. Men noget er alligevel sluppet ud.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Når det gælder spillerne, der har kontraktudløb, så gjorde Daniel Levy det klart, at det er umuligt at forlænge kontrakten med spillere, som ikke vil være i klubben længere, citerer football.london en anonym kilde for at sige.

– Der er individuelle årsager til, at det er gået, som det er. Men det korte af det lange er, at der er nogle spillere, der har været i klubben længe, og som nu gerne vil prøve noget andet. Det er ikke et spørgsmål om, at de ikke har lyst til at spille for Tottenham længere. Det er et spørgsmål om, at de søger nye udfordringer andre steder, sagde Daniel Levy.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Christian Eriksen har spillet i Tottenham siden 2013, og klubben er to gange kommet med et kontraktforslag, som Christian Eriksen har sagt nej til. Efter sigende har Tottenham tilbudt at forhøje den 27-årige danskers løn fra 30 millioner årligt til 45 millioner.

Danskeren er flere gange sat i forbindelse med spanske Real Madrid. Men også de italienske mestre fra Juventus og de tyske mestre fra Bayern München har været nævnt som mulige fremtidige klubber for Christian Eriksen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top