The perfect guide to the casino

Racisme i Bulgarien mod England: Derfor valgte de at spille kampen færdig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



. Det engelske landshold valgte at spille EM.kvalifikationskampen mod Bulgarien færdig, selvom det engelske landshold blev udsat for racisme. Og det var der en god grund til ifølge landsholdsmanager Gareth Southgate.

England vandt mandag 6-0 ude over Bulgarien i EM-kvalifikationen, men det er ikke tennis-cifrene, der vil blive husket fra opgøret i Sofia.

Det er derimod den racisme, som de mørklødede engelske spillere blev udsat for fra dele af det bulgarske publikum.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

To gange i første halvleg blev kampen afbrudt, fordi de engelske spillere ikke ville finde sig i ukvemsordene og abe-lydene mod holdets mørke spillere.

Første gang var efter en lille halv time, hvor England førte 2-0. Anden gang var lige før pausen, hvor England førte 4-0, og hvor det engelske landshold truede med at udvandre. Formanden for det engelske fodboldforbund (FA), Greg Clarke, havde følgende forklaring ifølge Daily Express:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg talte med Gareth [Southgate] under den anden afbrydelse af kampen. ‘Vil I udvandre?’, spurgte jeg. ‘Nej, vi er fire minutter inde i tillægstiden. Lad os tage beslutningen i pausen’, svarede han.

– Han talte med spillerne i pausen, og de var enige om at spille kampen færdig. ‘Racisterne skal ikke have lov at vinde’, sagde de.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top