The perfect guide to the casino

Godt nyt: Skadet FC København-profil tilbage i træning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Skaderne er væltet ned over FC København i denne sæson. Det hele kulminerede, da Jonas Wind og Dame N’Doye blev skadet nærmest på samme tid, men de er langt fra de eneste profiler, som er skadet.

Da FC København skulle udtage truppen til derbykampen mod Brøndby, måtte de undvære Jonas Wind, Dame N’Doye, Nicolai Boilesen, Nicolaj Thomsen, Robert Mudrazija, Sten Grytebust og Stephan Andersen. Nu er en af dem heldigvis tilbage på træningsbanen, da sidstnævnte Stephan Andersen, er på vej tilbage.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det var helt tilbage i maj, at Stephan Andersen pådrog sig en skade i akillessenen i kampen mod FC Midtjylland, og det er altså den skade, som han har arbejdet sig tilbage fra. Stephan Andersen kom til FCK tilbage i 2014, og kontrakten udløber til nytår. Derfor skal der snart underskrives en ny kontrakt, hvis den tidligere danske landsholdskeeper ikke skal sendes videre.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Da Stephan Andersen kom til FC København var det ikke til stor glæde for størstedelen af FCKs-fans, da Stephan Andersen havde en lang fortid i Brøndby IF. I København har Stephan Andersen dog vundet tre mesterskaber og tre pokalfinaler, titler han slet ikke vandt med Brøndby. I alt har den 37-årige keeper spillet 107 kampe for FCK. Her er det blevet til 48 clean sheets og 92 mål lukket ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top