The perfect guide to the casino

Boris Johnson vred over racisme mod engelske spillere: Gør nu noget ved det, UEFA!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



En vred Boris Johnson går ind i sagen om bulgarsk racisme mod det engelske landshold. Den britiske regering forlanger, at det europæiske fodboldforbund (UEFA) kommer problemet til livs.

Indimellem forhandlingerne om Brexit har den britiske premierminister, Boris Johnson, haft tid til at sætte sig ind i sagen om racisme mod de engelske spillere i EM-kvalifikationskampen i Bulgarien. Og han er ikke tilfreds med, hvad han har hørt og set.

– Vi skriver til UEFA i dag, og vi vil bede om, at der bliver gjort noget ved dette her øjeblikkeligt, siger en talsmand for Boris Johnson til London-avisen Evening Standard.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Det, som de engelske spillere var udsat for i Bulgarien, var rendyrket racisme. Det er en skamplet på fodboldspillet, og vi forlanger, at UEFA sparker racisme ud af fodboldspillet en gang for alle, sagde Boris Johnssons talsmand.

– Vi støtter det engelske fodboldforbunds krav om en undersøgeles af sagen, og at der falder straffe hurtigt, tilføjede han.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kampen mellem Bulgarien og England måtte afbrydes to gange i første halvleg, fordi en gruppe bulgarske fans kom med racistiske udråb mod de mørklædede spillere på Englands hold. Nogle af fansene løftede også højre overarm.

Det engelske landshold truede med at forlade banen, men de valte at spille kampen til ende, og de vandt 6-0.

Efterfølgende har den bulgarske regering krævet, at det bulgarske fodboldforbunds præsident, Borislav Mihailov, går af på grund af historien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top