The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Arsenal var tæt på at hente Antoine Griezmann til klubben – En årsag stoppede det hele

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Antoine Griezmann fik endelig sit skifte igennem til FC Barcelona denne sommer, da Barcelona smed et kæmpe beløb på bordet, som Atlético Madrid ikke kunne sige nej til.

Helt præcist lige omkring 900 millioner kroner måtte Barcelona slippe, men den pris ville have været meget højere, hvis de ikke havde ventet så længe som de gjorde. Nu afslører The Athletic og David Ornstein dog, at Antoine Griezmann var meget tæt på at ende et helt andet sted, flere år tilbage.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Tilbage i 2017 var Arsene Wenger stadig træner i Arsenal, og her var den franske manager meget interesseret, i at hente den dengang 26-årige angriber. Mediet mener, at der ville have været ekstrem gode chancer for at handlen ville gå igennem, men da Arsenal glippede Champions League for første gang i 20 år, endte transferen med ikke at blive til noget.

I stedet blev Antoine Griezmann i Spanien, og her to år senere, endte han altså i Barcelona. Ikke nok med, at Arsenal missede Antoine Griezmann, så har man også de sidste tre sæsoner måtte tage sig til takke med Europa League, og derfor har man i sandhed skuffet. Antoine Griezmann på den anden side, har stort set kun oplevet medgang siden 2017, og vandt VM i 2018.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I Barcelona har han dog ikke fået den bedste start endnu, da det er blevet til tre mål og to assists i ni kampe. Heldigvis har han kontrakt frem til sommeren 2024, og har derfor mange år endnu, til at slå igennem i Barcelona.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top