The perfect guide to the casino

Rumænien blev dømt for racistiske tilråb og skulle spille for tomt stadion: Nu er der inviteret 30.000 tilskuere

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Det er ikke første gang, at det rumænske landshold har haft problemer med racistiske tilråb.

De er tidligere blevet dømt for netop dette, og her fik man lov til at spille for tomme tribuner. Så da Rumænien endnu en gang blev dømt for racistiske tilråb, forventede alle, at de endnu en gang skulle spille for tomme tribuner. Nu har UEFA dog lavet en undtagelse, og det kan altså betyde, at der kommer op til 30.000 tilskuere. UEFA har nemlig tilladt børn at møde op, og derfor har rumænerne inviteret 30.000 børn til den ekstremt vigtige kamp

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg vidste ikke, at UEFA havde sådanne regler. Det virker lidt underligt, at reglerne er sådanne. Det virker lidt mærkeligt, men al respekt til Rumænien for at invitere unge mennesker og børn til kampen. Samtidigt er det en meget mærkelig beslutning, hvis man klart vil markere sig mod racisme, siger Norges landstræner Lars Lagerbäck til Dagbladet.

Den undtagelse er altså noget, der kan komme Rumænien til gode. Med tre kampe tilbage er det utroligt tæt i Gruppe F om gruppens 2. plads. Spanien har 19 point og forventes at løbe med 1. pladsen, imens Sverige har 14 point, Rumænien har 13 og Norge har 10. Derfor er det en altafgørende kamp, der spilles i morgen aften, når Norge skal en tur til Rumænien.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top