The perfect guide to the casino

Kommer Eriksen til Real Madrid i januar? Det kommer an på én ting

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Real Madrid har råd til at kæbe CHristian Eriksen til januar. Men om den spanske storklub gør det, kommer an på én ting – eller et par stykker.

Ifølge den spanske sportsavis AS kommer et køb af Christian Eriksen til at handle om, hvordan tingene ser ud i Real Madrid til januar.

Hvis Real Madrid ligger fornuftigt til i den spanske liga, og de iøvrigt – som forventet – er gået videre i Champions League, er det ikke strengt nødvendigt at købe Christian Eriksen. Derudover kommer det hele også an på skadeslisten. Hvis Zinédine Zidane mere eller mindre har alle mand til rådighed, er der heller ingen grund til at hente den 27-årige Tottenham-dansker.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Hvis det derimod ikke kører for godt for Real Madrid, og hvis skaderne fortsætter, kan det godt komme på tale at købe Christian Eriksen allerede til januar, selvom han kan skifte kvit og frit til sommer.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

I sommeren 2019 ville Real Madrids præsident, Florentino Pérez, gerne købe Christian Eriksen. Men Zinédine Zidane foretrak sin landsmand, Paul Pogba, som Manchester United imidlertid ikke ville sælge. Og som Florentino Pérez heller ikke er helt begejstret for.

Det hænger ifølge AS sammen med, at Paul Pogba er for løntung, og Real Madrids ledelse er bange for, at øvrige spillere vil kræve meget mere i løn, hvis klubben køber Paul Pogba. Klubben er simpelthen bange for, at det vil skabe længlidning.

Christian Eriksen vil Real Madrid formentlig kunne købe for en pris på 250 millioner kroner, da Tottenhams alternativ er, at de ikke får en krone. Det er billigt for en etableret international stjerne.

Tottenham har efter sigende spillet ud med et løntilbud til den danske midtbanestjerne på 50 millioner kroner om året. Det menes Real Madrid også at kunne matche.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top