The perfect guide to the casino

Dansk U21 landsholdsstjerne åbner op: Er klar på et skifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Da det danske U-21 landshold i torsdag vandt med 2-1 over Nordirland, blev det med Andreas Poulsen i hovedrollen.

Den 20-årige dansker scorede Danmarks første mål, og spillede næsten fuldtid, i en kamp, hvor han egenligt spillede fint. Andreas Poulsen skiftede i sommeren 2018 til tyske Borussia Mönchengladbach, og her var han udset som konkurrence til den tidligere FC København-stjerne Oscar Wendt, som efterhånden er kommet godt op i årene. Problemet for Poulsen var dog, at Mönchengladbach hentede endnu en venstreback denne sommer, da Ramy Bensebaini blev hentet til klubben.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Sportsdirektøren i den tyske klub, Max Eberl, har ellers tidligere udtalt, at planen med Andreas Poulsen var, at han for alvor i denne sæson, skulle konkurrere med Oscar Wendt om spilletiden. Det er dog slet ikke sket, da Andreas Poulsen kun har optrådt for Borussia Mönchengladbachs U-23 hold i denne sæson. Derfor er den danske venstreback åben for et lejeophold, allerede fra vinter af.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

– Det har vi talt om kunne være en mulighed(et lejeophold, red.). Det skal være det rigtige og ikke være noget, som vi bare finder for at finde det. Men jeg er helt sikkert åben for, at det også kunne ske til vinter, hvis det var. Men det er svært at sige hvor, for det handler også om, hvilke muligheder der er. Jeg har haft en lang og god snak med klubben, og de tror sindssygt meget på mig, ellers havde de ikke købt mig for så mange penge. Så det er bare med at klø på, og nu har vi lagt en god plan om, at jeg skal træne hårdt og se, hvad der sker til vinter. Lige nu ved jeg godt, jeg er tredjevalg. Men der er mange kampe, og lige nu har vi mange skader, så det kan være fra den ene dag til den anden, chancen kan komme. Så det er med at holde mig klar, og så må jeg vise på U23-holdet, at jeg skal tættere på, siger han til bold.dk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Kontrakten med Gladbach udløber da også først til sommeren 2023, og derfor er der massere tid til at slå igennem, for den danske venstreback, som har spillet 11 kampe for U-21 landsholdet. Da FC Midtjylland solgte Poulsen, skulle det angivenligt være med en pris på 35 millioner kroner, som kunne ende med at stige til 50 millioner kroner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top