The perfect guide to the casino

Boede på herberg som ung og serverede øl på pubs for at betale regningerne – I aften kan han få debut på det engelske landshold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Meget kan ændre sig i fodbold, og det er set i flere omgange, hvordan fodbolden har ændret familiers liv.

En af de spillere, som kan skrive under på den påstand, er den 26-årige Tyrone Mings. Han blev efter en flot sidste sæson i Aston Villa, købt permanent, da Bournemouth solgte ham til Aston Villa denne sommer for omkring 225 millioner kroner. Det lignede dog ikke, at Tyrone Mings skulle blive professionel fodboldspiller, da han meget tidligt i sit liv, endte på er herberg med sin mor og tre søstre, efter moderen blev nødt til at flytte med sine børn på et herberg.

– Min mor var kommet ud af et dårligt forhold, og vi havde ingen steder at tage hen. Jeg husker det, det var forfærdeligt. Fælles bade, fælles alt, det var slemt. Folkene på stedet var heller ikke altid de flinkeste. Vi var der i lang tid, seks måneder til et år, og når du går i folkeskole, var det ikke en sjov oplevelse, har Tyrone Mings sagt til Telegraph.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Som 8-årig var Mings en del af Southamptons akademi, men blev droppet som 15-årig, og her overvejede han at droppe fodbolden. For ved siden af, blev han nødt til at arbejde på den lokale pub, samtidig med at have et andet arbejde, for at få det hele til at køre rundt. Efter afvisningen fra Southampton, blev han også afvist af Cardiff City, Swindon, Portsmouth og Bristol Rovers. Heldigvis for Mings, anbefalede den tidligere Ipswich forsvarsspiller, Russell Oman, Mings til træneren Mick McCarthy.

McCarthy kunne lide, hvad han så, og Mings endte med at få en kontrakt, hvor han både spillede på venstrebacken og i det centrale forsvar. I Ipswich spillede han i tre år, før Bournemouth købte ham. Her fik han en slem skade, som holdt ham ude længe, og satte en stopper for udviklingen. Heldigvis kom han ovenpå, og i aften kan han få officiel debut for det engelske landshold, når de møder Bulgarien på udebane.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Altså en udvikling, og en historie om, aldrig at give op, og altid tro på sig selv. Tyrone Mings har ihvertfald vendt en utrolig dårlig situation og start på livet, til en stor fodboldkarriere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top