The perfect guide to the casino

Vild historie: Arsenals unge stjerne må ikke være i førsteholdets omklædningsrum af en årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Nu er en af de mere spøjse historier kommet frem, ovre fra England af.

Det purunge stjernefrø Bukayo Saka fyldte 18 år i sidste måned, og er for alvor ved at spille sig til en fast plads på førsteholdet. I denne sæson har han fået fem kampe for Arsenal, og alt tyder på, at han er fremtidens mand for Arsenal. I Europa League kampen mod Eintracht Frankfurt, gik de engelske medier amok, da Bukayo Saka scorede et mål og leverede to assists.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Men på trods af den flotte start på førsteholdet, så er han endnu ikke en del af omklædningsrummet. Traditionen på London Colney, som er Arsenals træningsgrund er, at førsteholdet og talentholdet klæder om for sig selv, og de talenter som spiller sig på førsteholdet, må først klæde om med førsteholdet, når truppen har inviteret talentet. Noget som Saka endnu ikke er blevet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Det mener flere engelske medier altså er sært, da Saka efterhånden er en større del af førsteholdet, end talentholdet. Hele grunden til, at Arsenal har den tradition er, så talenterne ikke ender med at føle sig for fine til talenttruppen. Også Emilie Smith-Rowe har oplevet det samme som Bukayo Saka.

– For at være helt ærlig, så er jeg faktisk ikke med i førsteholdets omklædningsrum, selv om jeg nu er på førsteholdet. Jeg klæder om for mig selv inden kampstart og finder først ud af, om jeg er på banen eller skal træne langs sidelinjen omkring 10 minutter, inden kampen fløjtes i gang. Jeg venter stadig på at få adgang til førsteholdets omklædningsrum. Det sker forhåbentligt snart.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top