The perfect guide to the casino

Var Christian Eriksens assist med vilje? Nu forklarer han situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Kasper Schmeichel står tilbage som den helt store helt, efter Danmarks 1-0 sejr over Schweiz i Parken.

Det var dog Yussuf Poulsen, der scorede sejrsmålet, og her var det på en assist af Christian Eriksen, som ellers ikke spillede en god landskamp. I sidste ende er det dog altid resultatet som tæller mest, og derfor kan de danske drenge juble over, at man tog sejren, til trods for, at man i flere perioder af kampen var presset, og kun blev reddet af Kasper Schmeichel.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Efter kampen, var der flere danske fans på Twitter, der mente, at assisten fra Christian Eriksen slet ikke var meningen, og at Eriksen i stedet prøvede at spille bolden til Andreas Cornelius. Det har den danske stjerne nu kommenteret på.

– Det var med vilje(sagt med et stort smil, red.). Som man måske kan se på tv, så kiggede jeg, inden jeg fik bolden, efter, hvem der var fremme, og først så jeg Cornelius løbe dybt, og så kunne jeg fornemme, at der var en i midten. Jeg ved ikke, om jeg nåede at se forsvarsspilleren løbe med Cornelius, men jeg satsede og spillede bolden til Yussuf, lød det fra Christian Eriksen i Mixed Zone efter kampen.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Christian Eriksen var også godt klar over, at dagens præstation ikke var en toppræstation fra danskeren, og understreger også, at han forventer mere af sig selv.

– Det er det her, jeg er med for. Selvfølgelig vil jeg gerne være mere afgørende. Der var flere muligheder for at være der, men der manglede lidt den sidste skarphed fra både mig selv og de andre. Jeg føler mig lettet, når vi er kvalificeret til EM. Det her var et skridt på vejen. Vi skal spille to kampe, og det er op til os selv. Vi har givet os selv et godt udgangspunkt, og det skal vi udnytte, siger Eriksen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top