The perfect guide to the casino

Tilbagevendte Andreas Cornelius: ”Jeg er klar til 90 minutter’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det danske landshold spiller en yderst vigtig landskamp i aften mod Schweiz. Her er der stadig et problem, nemlig, hvem der skal spille på toppen i kampen.

Åge Hareide har stadig ikke fundet sin faste angriber til landsholdet. Andreas Cornelius, Christian Gytkjær, Yussuf Poulsen, Kasper Dolberg og Martin Braithwaite er de mest offensive spillere i truppen. Yussuf Poulsen er selvskrevet til startopstillingen, og alt efter, hvordan Åge Hareide stiller op, så kommer han højst sandsynligt til at vælge en eller to af de andre spillere.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Andreas Cornelius har spillet fuld tid i de seneste kampe for Parma, og han melder sig klar til at spille fra start. Sådan lyder det fra den høje angriber til tipsbladet.dk.

– Nu har jeg spillet to gange 90 minutter, og min krop reagerer godt, og jeg kan se på det hele, at jeg sagtens kan spille 90 minutter. Så det er en mulighed. Det er også en mulighed, at jeg er en indskifter, fordi det har jeg også prøvet masser af gange. Jeg er klar på at give den fuld gas, om det er som indskifter eller starter, lød det fra Andreas Cornelius til tipsbladet.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Da Danmark spillede 3-3 mod Schweiz på udebane, var det med Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen fra start.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top