The perfect guide to the casino

Thomas Delaney: Et fyldt Parken gør en forskel i disse kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Der er meldt udsolgt til kampen i aften for længe siden, og det er noget der i den grad tiltaler landsholdsstjernerne.

En af dem er Thomas Delaney, som bliver utrolig vigtig i aften. Thomas Delaney har modsat mange af de andre landsholdsspillere, et fint kendskab til flere af spillerne fra Schweiz’ landshold, da en del af dem også spiller i Bundesligaen til hverdag.

– Jeg kender mange fra Bundesligaen og har også en holdkammerat fra Dortmund, så mit kendskab til Schweiz er selvfølgelig lidt større end mit kendskab til andre nationer af samme størrelse. Schweiz ser deres situation som lig vores. De ved også, at det er en kamp, som skal vindes, også selvom de har en lille fordel i forhold til os med en kamp i hånden, siger Thomas Delaney til bold.dk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I interviewet med bold, kommer Delaney også ind på, at stemningen fra tribunen bliver utrolig vigtig til kampe som denne, da det kan give de sidste procenter. Thomas Delaney kender i den grad Parken godt, da han har spillet utallige kampe som FC København-spiller på stadionet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Det bliver en finale, hvor støtten fra lægterne skal give os den afgørende fordel. Det er noget helt specielt at spille i Parken, når der er fuld hus. Der er bare en forskel på at spille derinde, når der er fyldt, og når der kun er halvfyldt. Det runger lidt mere, og det runger også lidt bedre, når det runger i mennesker end i beton. Det føles lidt på samme måde, som da vi mødte Polen hjemme foran et fyldt Parken sidst. Vi ved, hvad der er på spil, og vi ved, vi har et fyldt Parken i ryggen, og det kan altså gøre en forskel i disse kampe, siger Delaney, slutter Delaney af med til bold.dk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top