The perfect guide to the casino

Kasper Schmeichel: ‘Vi er et hold, der er svære at slå’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



En af de erfarne spillere, som i den grad skal steppe op i aften, hvis Danmark skal have nogle chancer for at slå Schweiz, er Kasper Schmeichel.

Den 32-årige keeper, der har spillet 49 landskampe, glæder sig rigtig meget til aftenens brag. Det bliver landskamp nummer 50, og hvilken bedre måde at fejre det på, end med en sejr og et skridt tættere på EM 2020 på hjemmebane.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Da Åge startede, skulle vi skabe en ny identitet efter mere end 14 år med den samme træner. Når jeg ser nu, synes jeg, vi er kommet langt i den udvikling. Vi er er et hold, der er svære at slå. Og så stopper vi aldrig med at kæmpe, siger Kasper Schmeichel til Ekstra Bladet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Kasper Schmeichel fortsætter og siger, at han glæder sig til at spille i et fyldt Parken. Samtidig pointerer landstræner Åge Hareide, at han håber på, at kunne betale tilbage til de cirka 36.000 fans, som er tilstede i Parken.

– Det er vel kun 20 gange i din karriere, du spiller i et fyldt Parken. Derfor handler det om at nyde det. Vi er en gruppe mennesker, der er stolte over at være her og meget stolte over at repræsentere vores land, sagde den danske målmand.

– Jeg tror, spillerne kommer til at løfte sig, når de går ind i Parken. Det bliver en fantastisk kulisse. For mig er det interessant at se, hvor godt spillerne har det, når vi er sammen. Det skal også føres ud på banen. For os er det vigtigt, at vi giver noget tilbage til de danske fans lørdag aften i Parken, pointerer Åge Hareide.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top