The perfect guide to the casino

Kasper Dolberg: ‘Det bliver en af de fedeste landskampe, jeg har været med til’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



For unge Kasper Dolberg, bliver det en af de fedeste kampe hidtil i karrieren, når Schweiz kommer på besøg i Parken.

Kasper Dolberg kæmper om pladsen på toppen på landsholdet. Det er nok den position, som er mest op til debat, og en god kamp i aften for den unge Dolberg, vil sætte ham langt foran, når den næste stjerneangriber på landsholdet skal udpeges. Kasper Dolberg håber at få lov til at spille, og er også startet godt ud i Nice, som han skiftede til denne sommer.

– Jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver en af de fedeste landskampe, jeg har været med til. Der bliver fyldt i Parken, og det har jeg godt nok tænkt meget over i de seneste par dage, hvor det er kommet tættere på, siger Kasper Dolberg til bold.dk.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Dolberg er også klar over vigtigheden af kampen, og selvom ét point vil være ok, så er der ingen tvivl om, at de danske drenge jagter alle tre point i aftenens kamp. Den vilde 3-3 kamp mod Schweiz giver også håb om, at en sejr kan komme på bordet.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Det er en must win-kamp for os. I princippet kan ét point være nok, men vi skal have alle tre. Vi kan bruge de sidste ti minutter af 3-3-kampen rigtig meget. Hvis man kan spille sådan i 90 minutter, bliver det rigtig godt. At vi kunne score tre mål på ti minutter, giver da håb. Jeg er positiv og har en god mavefornemmelse, slutter Kasper Dolberg af med.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top