The perfect guide to the casino

Er Danmarks dyreste spiller: Jeg har niveauet til en startplads på landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Når de danske drenge i aften skal forsøge at slå Schweiz, bliver det med Simon Kjær og en på nuværende tidspunkt Andreas Christensen eller Mathias Zanka ved siden af.

Det er ihvertfald sådan det ser ud. En anden midterforsvar, som spændt venter på sit gennembrud på landsholdet, er den unge Joachim Andersen. Han skiftede denne sommer til Lyon i en rekord handel, og selvom det ikke altid er sjovt at vente på spilletiden, så venter han tålmodigt.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Det er jo klart, at det var også en af overvejelserne, jeg havde med skiftet, at jeg tænkte, at hvis jeg spillede i Lyon, så ville jeg også være en fast bestanddel af landsholdet. Det er det, der er sket nu. Så det er bare om at fortsætte med at gøre det godt i Lyon. Få en masse spilletid og udvikle sig. Så kommer alt helt automatisk, for det er i klubben, man skal præstere, så får man også chancen på landsholdet. Forhåbentligt, siger han til bold.dk.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Der er hård konkurrence i midterforsvaret, men Joachim Andersen har selvtilliden og mener også, at han bestemt er en mand til startopstillingen i fremtiden, hvis han fortsætter udviklingen i Lyon.

– Jo, men det er da klart, når du spiller i en storklub som Lyon og gør det godt, så kan man da ikke se, hvorfor man ikke skal kunne gå ind i startelleveren. Jeg synes selv, at jeg har niveau til det. Men det er også klart, at vi har mange gode fodboldspillere, og Åge har også haft en fast stamme nu. Det er bare om at have tålmodighed. Det har jeg lært, at man skal have i fodbold, selvom det ikke altid er lige sjovt. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var helt lille. Det er stolthed at møde op i landsholdstrøjen. Det er klart, at jeg glæder mig meget til at skulle få min debut, hvis det kommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top