The perfect guide to the casino

Wenger uimponeret af Real Madrid: Hazard er ikke den nye Ronaldo!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Eden Hazard er et godt køb af Real Madrid – men han er ikke den nye Cristiano Ronaldo, siger de tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger..

Den tidligere Arsenal-manager Arséne Wenger mener stadig, at Real Madrid mangler en rigtig målscorer-type. Købet af Eden Hazard er godt, men han kan ikke erstatte Cristiano Ronaldo, der forlod Real Madrid til fordel for italienske Juventus i sommeren 2018.

Denne sommer købte Real Madrid så Eden Hazard af Chelsea, og den legendariske Arsenal-manager forudser, at belgieren bliver en succes i Real Madrid – men ikke som topscorer.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Han er en god spiller, men han er ikke den nye Ronaldo. Det er helt sikkert, slår Arsène Wenger fast over for BeINSports.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Hazard er god til at drible, og han er god til at lave assists, og han kan lave nogle mål en gang imellem. Real Madrid skal nok få glæde af ham, og de har ikke set det bedste endnu, siger Arsène Wenger.

Eden Hazard begyndte sæsonen i Real Madrid med at være skadet. Siden har han i alt været på banen i seks kampe, og han scorede sit første mål, da Real Madrid i sidste weekend vandt 4-2 over Granada, ligesom han lagde op til endnu et mål, som Luka Modric havde sidste fod på.

– Real Madrid mangler stadig en rigtig målscorer. De har Karim Benzema, men han er efterhånden blevet 32. Hvis de havde en målsluger til at spille ved siden af ham, ville de for alvor blive svære at have med at gøre, siger franskmanden, der var manager i Arsenal fra 1996-2018.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top