The perfect guide to the casino

Voldsomt udsalg: Så få millioner koster Christian Eriksen til januar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Der er ingen tvivl om, at hvis Tottenham skal have nogle millioner for Christian Eriksen, så skal de sælge ham til januar. Den danske stjerne har kontraktudløb til næste sommer, og har ikke tænkt sig at forlænge.

De spanske aviser har i flere omgange haft Christian Eriksen på forsiden, og nu har Marca det endnu engang. For et skifte til Real Madrid lurer i kulissen, og her skulle det allerede være til januar. Problemet er dog stadig, at flere spanske medier melder om, at Zinedine Zidane hellere vil have Paul Pogba, imens Florentino Perez hellere vil have Christian Eriksen, da han er betydelig billigere.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Marca skriver, at Christian Eriksen er blevet tilbudt en forlængelse så sent som for et par dage siden, men at han endnu engang afviste. Så derfor er Tottenham ved at give helt op, hvilket betyder, at man er klar til at sælge Eriksen til januar. Og de købende klubber ved godt, at Eriksen ikke har tænkt sig at forlænge kontrakten, og derfor kan få ham til en rigtig god pris. Mediet skriver, at prisen er helt nede på 20-25 millioner euros eller omkring 149-186 millioner kroner.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Christian Eriksen har spillet i Tottenham siden 2013, og har i tiden i klubben spillet 288 kampe. Her er det blevet til 67 mål og 87 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top